BUNKERDAG 23 MEI 2021

Op 23 mei 2021 kan je -onder voorbehoud dat de coronacurve gunstig is- naar Bunkerdag België. Doel is om zoveel mogelijk bunkers open te stellen zodat een breed publiek kan kennismaken met dit bijzondere erfgoed. Bunkerdag België kadert in het Creative Europe project Atlantikwall Europe.

Wil je als organisator graag deelnemen? Schrijf je dan voor 14 februari in! Vraag het inschrijvingsformulier aan via Sarah Goderis, sarah.goderis@west-vlaanderen.be of via info@erfgoednoorderkempen.be. Voeg ook een foto van de bunker of locatie toe.

Omwille van covid-19 wil Bunkerdag organisatoren zoveel mogelijk stimuleren om te werken met reservaties vooraf of om activiteiten in openlucht te organiseren. Een gids kan uiteraard ook steeds buiten een woordje uitleg geven bijvoorbeeld. Er zijn ook vele andere activiteiten mogelijk zoals een fietstocht, buitenexpo, workshop, rondleiding, vertelwandeling of demonstratie.

Tot 31 maart kan iedereen ook nog meedoen met de fotowedstrijd ‘Bunkerzoom’. Breng het bunkererfgoed op jouw manier in beeld en post je foto op Facebook of Instagram met de hashtags #europeforculture #atlantikwalleurope #Bunkerzoom. Je maakt kans op een plaatsje op een internationale expo en een Go Pro Camera.

Meer weten?
Contacteer Sarah Goderis, Provinciedomein RAVERSYDE, sarah.goderis@west-vlaanderen.be
www.raversyde.be