Op erfgoed-(st)app

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten, de buitenwereld lonkt: tijd om de beentjes te strekken! Uitstapjes in eigen land in je eigen kleine bubbelgroepje en met alle info binnen handbereik via je eigen smartphone zijn nu ideaal. Vooral als dat helemaal gratis* kan dankzij de ErfgoedApp van FARO!

Heel wat musea, toerisme- en erfgoedorganisaties bieden deze zomer een ruime waaier van activiteiten op
maat van kinderen, jongeren en gezinnen aan. Hun aanbod in de ErfgoedApp van FARO is zowel speels als kwalitatief.
Ideaal dus voor wie deze zomer in eigen land blijft, of dichtbij huis op zoek gaat naar (on)bekend erfgoed. Er is voor elk wat wils: familie- of schattentochten, erfgoedspelen, doe-expo’s, luisterspelen en nog veel meer. Er is keuze uit bijna 200 tours!

Ga op tour langs het erfgoed van de Noorderkempen

Het principe van de ErfgoedApp is even eenvoudig als gebruiksvriendelijk. Met een smartphone ontdek je erfgoedroutes: in- en outdoor tours in de buurt.
Bovendien kan er in de collectie of tentoonstellingen met de app gescand worden, voor extra (audiovisuele of tekstuele) informatie. Die informatie kan ook automatisch via de locatie worden aangeboden.

De ErfgoedApp is gratis en te downloaden via de Play Store of de Apple App Store. Meer
info: https://erfgoedapp.be

Veel erfgoedplezier gewenst!

*Installatie en gebruik van de ErfgoedApp is volledig gratis. Voor sommige tours is het wel nodig dat je eerst een (museum)ticket koopt.