Kapelletjeszoektocht in Ravels

Zin in een fietstochtje? Eentje met een extra uitdaging?

Doe dan de kapellekesfotozoektocht van toerisme Ravels! De VVV stelde een fietstocht samen langs het knooppuntennetwerk. Onderweg kan je op zoek naar 8 foto’s van kapelletjes. Schrijf de juiste volgorde op het formulier, geef jouw resultaat af bij toerisme Ravels (Kloosterstraat 4 Ravels of info@toerismeravels.be) en maak kans op een mooie prijs!

Klik op de afbeelding hieronder voor de deelnemersfiche en op de foto van de kapel Heilige Nicolaus Poppelius voor meer info over de kapellen in Ravels. Of surf naar de website van toerisme Ravels.

Campagnebeeld van de fotozoektocht van de VVV Toerisme Ravels (klik op de afbeelding voor de deelnemersformulier)
Kapel van de heilige Nicolaus Poppelius (klik op de foto voor de infobrochure)

Het vertrekpunt van de fietstocht is Boshuis, Jachtweg 27 in Ravels. Ga vanaf het vertrekpunt rechts en meteen links langs de parking naar knooppunt 55, hier zit je op het knooppuntennetwerk. Volg volgende knooppunten: 55 – 57 – 1 – 52 – 42 – 53 – 51 – 40 – 45 – 95 – 54 – 43 – 55. Terwijl je fietst, komt je 8 foto’s tegen op het deelnemersformulier (klik hiervoor op de afbeelding hierboven).