Thuiswerkmodus – Caroline

Het was even schrikken vorige week. Het ‘blijf-in-uw-kot’-credo werd een pak drastischer. Het hele land wordt gemobiliseerd om… te ‘demobiliseren’. Ook de consulenten van Erfgoed Noorderkempen krabden even in de haren. Maar gelukkig is het voor ons redelijk eenvoudig om thuis te werken. We doen het sowieso vaak.

Ben je benieuwd naar de thuiswerkplekken van de collega’s? Volg dan deze blijf-in-uw-kot-blog!
De eerste collega die een kijkje geeft is Caroline, consulent bouwkundig erfgoed:

Ik woont in Antwerpen in een stadswoning uit 1904. Stucwerkplafonds, schouwmantels, originele vloeren, … check, we got it all ^_^

Mijn thuiswerkplek is de tafel in de leefruimte, een erfstuk van mijn bomma. Om de boel wat op te groenen heb ik een resem planten verzameld rond mijn laptop. Op kantoor in het Speelkaartenmuseum zijn geen planten toegestaan omdat de potgrond ongewenste beestjes in het museum kan binnenbrengen die de waardevolle stukken kunnen aantasten. Thuis is dat geen probleem! Ik ben zelfs een beetje kamerplantverslaafd, het is hier een ware ‘urban jungle’.

En de kabouter? Die houdt mij gezelschap aangezien mijn vriend Nico dezer dagen de mensheid helpt als apotheker. Tussen haakjes: dikke dikke dikke dankjewel aan alle zorgverleners!