Thuiswerkmodus – Anneleen

Collega Cor was een trendsetter: ondertussen hebben ook collega’s Stijn en Anneleen met hun partners een beurtrol ingevoerd: 2 uren werken afwisselen met 2 uren voor de kindjes en het huishouden zorgen. Vandaag nemen we een kijkje bij collega Anneleen thuis.


Welkom in Vosselaar!

Een prijs voor gezelligheid zal ik niet winnen voor mijn thuiskantoortje. 🙂 Maar ik heb wel een leuk uitzicht op de tuin, waar mijn man met de kindjes aan het schommelen is.

Toen ik deze foto nam, begin vorig week, was ik bezig met het plaatsen van de Erfgoeddagactiviteiten op de achterkant van onze website. Helaas is er vandaag beslist dat Erfgoeddag rond het thema ‘de Nacht’ verplaatst wordt naar april 2021. Ik zeg ‘helaas‘ omwille van al het harde werk dat de deelnemers er al in gestoken hadden, maar verder sta ik wel 100% achter deze beslissing. En volgend jaar, dan maken we er een groot FEEST van! 🙂

Verder ben ik ook volop aan het communiceren met illustratrice Yule Hermans die voor ons het campagnebeeld voor de Nacht van het Kempens Erfgoed aan het ontwerpen is. En geloof me, het wordt écht een prachtplaatje! Iets om naar uit te kijken!


Maar nu terug naar maart. We blijven in ons ‘kot’ en onze tuin, komen enkel buiten voor de noodzakelijke boodschappen voor onszelf en de schoonouders (maar blijven op een veilige afstand) en we proberen te genieten van het mooie weer en alles wat we nog wel kunnen, mogen en hebben. Ik wens jullie het zelfde toe!

Groetjes, Anneleen