Bingo!

Bizar… Verplicht zoveel mogelijk binnen blijven en af en toe een frisse neus gaan halen (onder strikte voorwaarden). Maar het is momenteel het beste voor de volksgezondheid, dus we houden ons eraan en maken er het beste van!

En erfgoed kan daar absoluut bij helpen! Want erfgoed is plezant én weldadig voor lichaam en geest. Echt waar!

Om de coronacrisis zo goed en aangenaam mogelijk door te komen, maakten wij speciaal voor jullie de Grote blijf-in-uw-kot Erfgoed Bingo! Op de bingokaart vind je leuke 25 opdrachtjes rond cultureel en onroerend erfgoed. Doe er elke dag eentje (of meer) en bij een volle rij (of nog beter: een volle kaart!) win je…

  • een gezond lichaam
  • een verrijkte geest
  • een groter hart 🙂

Download en print onze bingokaart, ga ermee aan de slag en laat ons zeker weten wat je ermee gedaan hebt en wat je ervan vond!


Warme en gezonde groeten van het Erfgoed Noorderkempenteam