VR-in-a-BOX 3.0

Na de succesvolle edities in Beerse en Turnhout starten we zondag 15/09 met VR-in-a-Box in het Gevangenismuseum in Merksplas. De derde editie is opnieuw heel anders opgevat dan de eerste twee. Dit keer stappen we letterlijk en figuurlijk uit onze Box. Alexander Kerkhof (Feathers on Wings) waarmee we verleden jaar de Begijnhovententoonstelling maakten, heeft zich ditmaal laten inspireren door de VR app van het Anne Frank Huis in Amsterdam. Daarin kunnen bezoekers een volledig museum bezoeken zonder zich te moeten verplaatsen. In de VR-app voor het Gevangenismuseum laten we u kennismaken met een aantal verhalen die in het nieuwe museum de leidraad voor de bezoekers zullen vormen. U komt telkens in een andere gevangeniscel terecht en in een andere tijd. Een ervaring die u zeker nog lang zal bijblijven!

Omdat het aantal VR-brilletjes beperkt is, vragen we wel om op voorhand te reserveren wanneer je deze nieuwe opstelling wil bezoeken:

  • zondag 15 september – 13 – 17u
  • zondag 22 september – 13 – 17u
  • zondag 29 september – 13 – 17u

Mailen naar: govaertskarel @ gmail.com om op voorhand te reserveren.