Vrijwilligers gezocht: Brocantemarkt Begijnhof Turnhout

Bewoners Vereniging Begijnhof zoekt vrijwilligers/suppoosten die in de H. Kruiskerk en de Kapel van het H. Aanschijn een oogje in het zeil houden tijdens de jaarlijkse brocantemarkt op 8 september 2019 in het Begijnhof van Turnhout.
Het is alweer de 15e editie plaats van Brocantemarkt Begijnhof, een antiek- en brocantemarkt op een van de meest authentieke locaties in Turnhout. Daarnaast zijn er ook oude ambachten te bezichtigen en kan je genieten van kunstexpo`s, muziek, kinderanimatie én gratis rondleidingen door de Turnhoutse stadsgidsen. Sinds twee jaar valt de Brocantemarkt samen met Open Monumentendag. Een goede tandem, zo blijkt uit het succes van vorig jaar. Toen zorgde de gebundelde krachten voor een fantastische opkomst van meer dan 2000 bezoekers.
De markt is de hele dag open, van 9u – 17u. Ook de Kerk en de Kapel zullen de ganse dag geopend zijn dus we zoeken vrijwilligers die een aantal uren kunnen helpen die dag om de kerk en/of de kapel te bemannen. Dit via 1 of meerdere shiften van 2u. Zowel gewone bezoekers als deelnemers aan de, door Open Monumentendag georganiseerde, rondleidingen zullen de kerk en kapel bezoeken. Wij voorzien eten en drinken.

Wil je graag meehelpen aan een geweldig gezellige dag in dit uniek stukje UNESCO werelderfgoed midden in de stad, stuur dan de volgende gegevens naar Stanny Appels via appelsstanny@gmail.com.:
VOORNAAM + ACHTERNAAM WOONPLAATS E-MAIL EN/OF TELEFOONNUMMER
BLOK1: 9u – 11u
BLOK2: 11u – 13u
BLOK3: 13u – 15u
BLOK4: 15u – 17u
GELIEVE EEN 1e, 2e EN EVENTUEEL 3e VOORKEUR AAN TE GEVEN AUB, zo kunnen we de blokken beter schikken zodat alles gelijk verdeeld is.
Op 6 augustus 2019 om 19u30 organiseren we een rondleiding in de kerk en de kapel en maken we verdere praktische afspraken voor de zondag erop.