Vacature: Jobstudenten erfgoeddepot

Het erfgoeddepot Noorderkempen is op zoek naar enkele jobstudenten. De IOED Erfgoed Noorderkempen werft 2 jobstudenten aan voor  het herverpakken en inventariseren van de collecties  van de Archeologische dienst Antwerpse Kempen (AdAK, voorloper van de IOED). Dit gebeurt in het kader van een toekomstige verhuis.

De IOED is betrokken bij de werking van het door Vlaanderen erkende onroerenderfgoeddepot ‘Erfgoeddepot Noorderkempen’ van de stad Turnhout. Het depot heeft een receptieve functie voor archeologische ensembles uit de 11 gemeenten van Erfgoed Noorderkempen.

Kandidaten zijn studenten archeologie. Materiaalkennis en ervaring met depotwerking is een pluspunt maar niet vereist. De periode is van 1 augustus tot en met 31 augustus 2019 te Turnhout.

Details over de vacature en hoe te solliciteren, kan je hier terugvinden. Solliciteren kan nog tot en met 30 juni!