Musea Turnhout zoekt versterking

Musea Turnhout is op zoek naar verschillende nieuwe collega’s!

1. Coördinator Filip Cremers gaat op pensioen na een mooie loopbaan van 41 jaar. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe coördinator voor het Speelkaartenmuseum. Expertkennis over speelkaarten is niet vereist, maar voeling met de materie is natuurlijk mooi meegenomen. Je vindt de volledige functiebeschrijving hier.

2. De musea willen meer mensen actief betrekken bij alle aspecten van de museumwerking en zijn daarom op zoek naar een consulent participatie die zich inzet voor de publiekswerking en de communicatie. Meer info vind je hier.

3. En ten slotte zijn ze ook nog op zoek naar vrijwillige workshopbegeleiders. Hou jij ervan om kinderen iets bij te brengen over ons verleden? Als vrijwilliger begeleid je textielworkshops of drukateliers, organiseert verjaardagsfeestjes of knutselactiviteiten in het Nationaal Museum van de Speelkaart, … Archief en Musea Turnhout zorgt voor een verzekering, een vrijwilligersvergoeding en een leuke werksfeer.
Interesse? Bekijk dan hier het vacaturebericht!