FOTOBOEK 140 JAAR FANFARE EN 25 JAAR JEUGDFANFARE

De Koninklijke Fanfare de Kunstminnaars Kasterlee viert dit jaar haar 140-jarig bestaan en ook de jeugdfanfare bestaat al 25 jaar.

Deze gelegenheid kunnen ze natuurlijk niet ongemerkt laten voorbijgaan.

Daarom hebben ze een fotoboek samengesteld over het wel en wee van 140 jaar fanfare, waarin allerlei thema’s aan bod komen zoals de ontstaansgeschiedenis, voorzitters, dirigenten, muzikanten, majorettes/drumband,  jeugdfanfare,  repetitielokalen,  kostuums doorheen de tijd,  teerfeesten en nog veel meer. Dus ook heel wat majorettes en muzikanten van vroeger kan je in dit boek tegenkomen.

Iedereen kan binnenkort dit fotoboek (ca. 250 blz.) aankopen voor 25€.

Om een idee te hebben van het aantal te drukken exemplaren, wordt er gevraagd om via een  voorinschrijving van 5 euro in te tekenen. Je kan je boek dan komen afhalen op de tentoonstelling in  het OC van Kasterlee tijdens het Hemelvaartweekend, mits betaling van de resterende 20 euro.

Bestellen kan via onderstaande formulier, graag voor 15 april 2019.  

https://forms.gle/TceGrvum8QJckJwa7

  Of via een mailtje naar jefvg@skynet.be