Inschrijvingsdeadline Erfgoeddag nadert

Iedereen uit onze regio met een hart voor erfgoed, met kennis of een collectie over een ambacht of nijverheid en met goesting om een publieksactiviteit te organiseren, nodigen wij heel graag uit om op zondag 28 april 2019 deel te nemen aan de Erfgoeddag, die deze keer het thema ‘Hoe maakt u het?’ meekrijgt.

  • Beoefen je een artistieke ambacht en toon jij je talent graag op een interactieve manier aan jong en oud? Dan kan je deelnemen aan onze artistieke ambachtenmarkt in Oud-Turnhout. De uitnodiging vind je hier. Je kandidaat stellen voor de ambachtenmarkt kan tot eind februari (maar vol is vol).

 

  • Organiseer je graag zelf een tentoonstelling, workshop, wandeling,…, schrijf je dan in via Faro. Zij verzamelen alle inschrijvingen van Vlaanderen en Brussel en sturen die daarna door naar ons, als lokale coördinator. Wij nemen je activiteit dan mee op in onze programmabrochure en mediacampagne en je kunt bij ons wegwijzers, een spandoek en een onkostenvergoeding aanvragen. (Eén van de deelnamevoorwaarden is immers dat je activiteit gratis is voor het publiek.)
    Inschrijven bij Faro kan tot vrijdag 11 januari! Mis deze deadline niet!