Ronde Van Europa – Leven(de) Bib Turnhout

Op 17 en 18 november vormt de vroegere bibliotheekruimte in de Warande  het decor voor Leven(de) Bib. De bib van het verleden vloeit daar stilaan over in de bibliotheek van de toekomst. Geniet van een hapje en een drankje en ervaar voorstellingen en activiteiten van verschillende lokale partners.

De Europese vlag telt twaalf sterren. Voor elke ster vertelt Raymond, vrijwilliger bij de bib en bij Erfgoed Noorderkempen,  een boeiend, grappig of verrassend verhaal over het oude continent. Hij put daarvoor inspiratie uit legendes, verhalen en tradities uit Groot-Brittannië, Zweden, Denemarken, Portugal, Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Duitsland en Roemenië.

zaterdag om 11 uur, 13 uur en 17 uur
zondag om 12.30 uur

Het volledige programma vind je hier.