Vooruitblik naar Erfgoeddag 2019

Hoe maakt u het? 
Goed, hopelijk, genietend van de zomer. Toch blikken wij al graag vooruit naar 28 april 2019, naar Erfgoeddag, die als thema ‘Hoe maakt u het?‘ meekrijgt.

Blik jij ook graag vooruit? Heb je al zin om te brainstormen over een activiteit om te organiseren voor dit erfgoedfeest? Wil je al inspiratie en informatie opdoen? Dat kan, want de aspiratiegids van Faro is klaar. Deed je al mee met één van de vorige edities van Erfgoeddag, dan vind je hem binnenkort vanzelf in je brievenbus. Je kunt hem echter nu al digitaal inkijken via de Faro website. Je kunt ook een papieren exemplaar aanvragen via info@erfgoeddag.be.

 

Voor nog meer inspiratie en informatie kun je naar één van de inspiratiesessies van Faro gaan. In onze provincie vindt die plaats op dinsdag 9 oktober in DIVA op de Suikerrui in Antwerpen. Inschrijven kan via de Faro kalender. Daar kom je ook zeker iemand van ons tegen. Tot dan!

 

bovenste foto door Nick Karvounis op Unsplash