‘Oud-Turnhout en de Groote Oorlog, deel 2’

Vier jaar na de publicatie van het eerste deel van “Oud-Turnhout en de Groote Oorlog”, brengt Heemkundekring Corsendonca het vervolg. In dit tweede boek ligt de nadruk op de weerslag die de Eerste Wereldoorlog heeft op het leven in Oud-Turnhout.

De twee delen van Oud-Turnhout en de Groote Oorlog tellen samen bijna 500 bladzijden en schetsen voor het eerst een volledig beeld van hoe het Oud-Turnhout en zijn inwoners verging tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Aan de publicatie van dit unieke naslagwerk ging zes jaar (onbezoldigd) opzoekingswerk vooraf. Voor de realisatie van dit project kon Heemkundekring Corsendonca rekenen op de inbreng en steun van velen, waaronder niet in het minst die van het gemeentebestuur van Oud-Turnhout.

Kostprijs

Indien je het deel 2 voor 1 oktober 2018 bestelt, betaalt je 20 euro. Vanaf oktober betaal je 25 euro per exemplaar. Leden van Corsendonca kunnen één exemplaar bestellen voor 15 euro, indien besteld voor 1 oktober 2018.

Deel 1 & 2 kunnen tot 1 oktober eenmalig besteld worden voor de prijs van 39 euro.

Als inwoner van Oud-Turnhout betaal je geen verzendkosten. Voor verzending buiten Oud-Turnhout, wordt een kost 8 € aangerekend.

Inschrijven

Kunst- en erfgoedcentrum Hofke van Chantraine, Kerkstraat 46.

Of schrijf het verschuldigde bedrag over naar rekening BE97 1431 0209 7049 van Heemkundekring Corsendonca vzw.

Meer info
www.corsendonca.be