Een zonovergoten Erfgoeddag 2018!

Bijna 3000 mensen genoten onder een (meestal) stralende hemel van de verschillende activiteiten tijdens Erfgoeddag in de Noorderkempen.
Bedankt aan alle vrijwilligers, verenigingen, musea en gemeenten voor alweer een echt erfgoedfeest!

Zeven gemeenten polsten in aanloop naar Erfgoeddag naar het favoriete erfgoed van hun inwoners. Enkele winnaars van deze ‘kies je erfgoed’-wedstrijd zijn reeds bekend: in Arendonk veroverde het Arendonks dialect de eerste plaats, in Oud-Turnhout Het Schildershof, in Turnhout het Vennengebied en in Ravels het oud gemeentehuis (Kaske).

Markeer ook de volgende editie van Erfgoeddag 2019 in je agenda: zondag 28 april 2019. Ambachten lopen als een rode draad door deze nieuwe editie met als thema ‘Hoe maakt u het’… Meer weten? Meedoen? Contacteer ons dan! Mail naar anneleen.vanlommel@erfgoednoorderkempen.be