De verhalen van Den Brem + workshop – Rijkevorsel (EGD2017)

Op Erfgoeddag is in Den Brem iedereen uitgenodigd voor een workshop goudsbloemzalf/calendulazalf maken.

Bieke Roovers komt op een eenvoudige manier uitleggen wat er in de zalf zit, hoe de zalf wordt gemaakt waarna je zelf aan de slag kunt.

De workshop duurt ongeveer een uur (11 uur en 14 uur) en is toegankelijk voor kinderen vanaf 10 jaar, ook volwassenen zijn welkom. Deelnemen is gratis. Inschrijven is verplicht via cultuurdienst@rijkevorsel.be, ook hier zijn er een beperkt aantal plaatsen.

Geen interesse in de workshop maar toch benieuwd naar de verhalen van de bewoners van Den Brem? Geen probleem. De deuren van Den Brem staan die dag wagenwijd open voor iedereen. De bewoners zullen je graag ontvangen voor een babbel bij een tasje koffie.

Wanneer? zondag 23 april ’17 van 10 tot 17 uur, workshops om 11 en 14 uur

Waar? woonzorgcentrum Den Brem, Bremstraat 26, 2310 Rijkevorsel

Meer info? cultuurdienst@rijkevorsel.be