Heruitgave boek ‘Terugblik op Schorvoort’

Sinds half vorige eeuw heeft de parochie Schorvoort zoveel veranderingen ondergaan dat velen zich niet meer herinneringen hoe het straatbeeld er vroeger uitzag. Oude huisjes en smalle zandwegen ondergingen na vele jaren een echte gedaanteverwisseling. De tijd dat de bewoners op straat kwamen wanneer er een fotograaf passeerde is reeds lang voorbij.   Na lang zoeken heeft auteur Joris Wellens, uit een ruim aanbod, meer dan 250 oude en zeer oude foto’s van Schorvoort in een boek ‘TERUGBLIK OP SCHORVOORT’ gebundeld. Deze zijn uiteraard voorzien van bijhorende teksten.

Wegens het grote succes is er van het boek een herdruk gemaakt. Je kunt het boek aankopen door het storten van 17,85 euro (14 euro + 3,85 verzendingskosten) op rek. BE78 7333 4412 2886 van J.Wellens met vermelding van naam en adres.

Afhalen kan ook in de Slagmolenstraat 8 in Turnhout.

Meer info kan je bekomen via e-mail jowell@telenet.be